Zwijnaarde On Stage

Met ‘Zwijnaarde On Stage’ organiseert Okermaan een vrij podium op zaterdag 19 oktober 2019 vanaf 19:30.
Vooraf inschrijven is verplicht!

‘Zwijnaarde On Stage’ wordt ingekleed als ‘talentenjacht’ en wordt ludiek gepresenteerd door mensen uit Zwijnaarde.  Er zal ook een jury aanwezig zijn die elke deelnemer positief evalueert.   Elke deelnemer ontvangt een deelnametrofee maar er wordt ook een juryprijs en een publieksprijs uitgedeeld.

Dit gaat naar goede gewoonte door in de Nieuwe Melac in Zwijnaarde.

Ik kom kijken als publiek !

Info voor deelnemers
Ik doe mee en schrijf me in !


Deelnemen aan ‘Zwijnaarde On Stage’ is gratis.

1 act duurt maximaal 6 minuten.

Je kan deelnemen als individu of als groep.

Als je als groep wil deelnemen, laat duidelijk weten uit hoeveel leden de groep bestaat! Indien de groep te groot zou zijn voor het podium, kan de organisatie een limiet opleggen.

Je kan je slechts voor 1 ‘act’ inschrijven. Wil je meerdere talenten combineren in 1 act, dat kan.
Wil je deelnemen als individu maar ook nog eens als lid van een groep, dat kan.

Je dient als deelnemer minstens 12 jaar te zijn.
Indien je graag specifieke technische ondersteuning krijgt (geluid en/of licht), gelieve dit duidelijk te vermelden. Hiervoor kan overlegd worden met de technische ploeg.
Elke deelnemer ontvangt 1 vrijkaart voor een 1 fan.
Een deelnemende groep krijgt 2 vrijkaarten.

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 oktober 2019.

De programmatie van de verschillende acts wordt vastgelegd nadat alle inschrijvingen zijn verwerkt. Deze wordt tijdig aan alle deelnemers gecommuniceerd.

Elke deelnemer wordt verwacht de hele avond aanwezig te zijn (al was het maar om de andere deelnemers toe te juichen). Indien nodig (om bv technische redenen) dient men zich ook in de loop van de dag te kunnen vrij maken. Dit wordt vooraf nog onderling gecommuniceerd.

De persoonsgegevens van elke deelnemer worden conform de GDPR-regelgeving behandeld. Voor meer info hierover, klik door naar onze voorwaarden.
Indien er specifieke vragen zijn, aarzel niet ons te contacteren via ons contactformulier of op het nummer 0478 58 15 52 (liefst na 18u).

Ik doe mee en schrijf me in !