De man die iets te zeggen had

Het startschot voor onze nieuwste productie “De Man die iets te zeggen had” is gisteren gegeven. In Café Maaidonk werden de eerste belangrijke knopen doorgehakt. We mogen blij zijn dat ervaringsdeskundige Bart De Poorter ons alweer met veel enthousiasme wenst te regisseren. Vaste Okermaankrachten Wouter & Els en onze nieuwste enthousiasteling in het bestuur Timothy zullen de planken met veel plezier vullen, ook enkele andere acteurs die we nog even als verrassing houden zullen de planken van de Melac trotseren. Zet alvast in de agenda: 20 & 21 maart 2020 – 26, 27 & 28 maart 2020. Kaartenverkoop start in januari 2020.

Zitten we dan helemaal stil in najaar 2019? Neen hoor, dan nodigen wij met veel plezier alle verborgen talenten uit Zwijnaarde uit om ook een stukje van zichzelf te tonen op het podium van de Melac. Op zaterdagavond 19 oktober organiseren wij een “Zwijnaarde ON STAGE” show en iedereen is welkom om het podium op te kruipen.
Ben je 18+ en heb je altijd al een dansnummer, muziekstuk, klein stukje comedy of stukje toneel willen tonen van jezelf?
Wel, schrijf je dan vlug in en stuur een mailtje naar info@okermaan.be en dan spreken we verder af. Misschien is dit wel je kans om door te breken?
Meer info volgt nog, maar zet dit alvast ook met stip in de agenda.